2018/6/26 #tanimuraudonworkshop #spain #jerezdelafrontera
なんと記念すべき谷村うどんワークショップinスペイン第一回目は、バルセロナから車で十時間?ほどの、フラメンコの発祥地でありシェリー酒の産地として有名なヘレスデフロンテーラで行われました!一般の方含め、現地のシェフの方も多々いる中、恐縮ながら谷村うどんの作り方と味を伝授させて頂きました!通常通りの釜揚げうどん&ぶっかけうどんに加え、香川県高松市の某店発祥の「釜玉バターうどん」をホストの方のご希望により提供したところ、これが一番受けていたような気がします。さすが某店!谷村うどんの味、在り方がヘレスの皆さんにとって何らかの形でインスピレーションになっていたら光栄です。フラメンコもシェリーも皆さんと楽しませて頂き、あーやっぱりこれが好きでうどん作ってるんだなぁと再確認できました!関わってくれた皆さんありがとうございました!
The very first Tanimura Udon workshop in Spain was organized in Jerez de la Frontera, widely known as home of flamenco and sherry. I was fortunate enough to be able to have an opportunity to teach the way I make udon to chefs in Jerez. On top of hot and cold udon, the host and I decided to serve this innovative menu by udon restaurant in Kagawa pref, Kamatama butter udon and guests seemed to like this one the most. I hope my recipe and the way I live could become their inspiration in someway. I got a chance to enjoy flamenco and sherry in Jerez with locals as well and I once again recognized that this is what I enjoy the most in my udon journey. Thank you all who supported us to make this happen!