World Traveling Udon Maker's blog 世界を旅するうどん屋のブログ

【World traveling Japanese handmade udon chef visits your kitchen. 世界を旅する本格手打ち讃岐うどん屋が、あなたのキッチンへ】 Bookings available from all over the world 世界中どこからでも予約お待ちしてます

2018/2/25 #tanimuraudonworkshop #manila #philippines

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今回はなんとマニラ在住オーストラリア・パース出身の方々へのワークショップでした!オーストラリアは谷村うどんが初めてうどん作りをした国であり(パースは一ヶ月半ほど)、1年間過ごしたところなので、間違いなく第◯の故郷であり(故郷がありすぎる)、オーストラリア出身と聞くだけでなんか嬉しくなります。挨拶はビールから始まる久しぶりのオージーバイブスを感じました(んで相変わらず素直に有り難く頂く・・・)

Workshop for Aussies from Perth living in Manila. Australia is definitely one of the memobrale countries and one of my "homes" as Tanimura Udon started traveling from Australia and I spent there for a year. So happy to meet you all here in Manila and feeling aussie vibes.