World Traveling Udon Maker's journey 世界を旅するうどん屋の旅

【World traveling Japanese handmade udon chef visits your kitchen. 世界を旅する本格手打ち讃岐うどん屋が、あなたのキッチンへ】 Bookings available from all over the world 世界中どこからでも予約お待ちしてます

2018/12/28 #tanimuraudonworkshop #japan #tokyo

f:id:zettodayo:20190111100025j:plain

f:id:zettodayo:20190111095951j:plain

f:id:zettodayo:20190111095955j:plain

f:id:zettodayo:20190111100022j:plain

f:id:zettodayo:20190111100029j:plain

Making udon all around the world means talking about “Japan” as a representative of Japan… I can’t count exactly how many times I was ashamed of myself for not being able to answer every question about Japan confidently. Some questions that I’ve asked are “What’s the are of Tokyo in square km?” “how many nuclear power plants in Japan are there and how many are active?”… So I’m here in Japan and really trying to learn about my country.

This time while I stayed in japan, japanese lady who had my udon in the U.K twice organized an another udon event in Tokyo when she came back to Japan. Thank you for choosing to have my udon straight after coming back to Japan! lol

世界を旅するうどん屋は、うどんを作る旅であると同時に、世界で日本を代表して「日本」を語ることでもあります。旅の中で各国の方々に日本について様々な分野についての質問攻めされ、不勉強を恥じること数億回。色々なトピックがありますが、「東京の面積ってどのくらい?」「日本に原発っていくつあっていくつ稼働してるの?」など内容は様々・・・適宜うどん旅の中に日本旅を絡めて、日本を学ぶ旅をしております。

ということで谷村うどん日本滞在中に、イギリスで谷村うどんを2回食べてくれた方が日本一時帰国のタイミングで、3回目の谷村うどんイベントを東京にて開催してくださりました!帰国直後であらゆる日本の魅力がある中、谷村うどんを選んでくださりありがとうございました(笑)